Hjem Kurs og konferanser - Bad Park og Idrett Lekeplassutstyr, oppfriskningskurs
#6ED97D

Lekeplassutstyr, oppfriskningskurs

Innhold

Kurset er tilpasset personell som har gjennomført introduksjonskurs (og/eller et inspektørkurs) og trenger en oppfriskning av sin kunnskap. Kurset tar for seg endringer som er gjort  i Norsk Standard 1176 etter 2017, samt en gjennomgang av de viktigste elementene i NS1176 serien.

Oppfriskningskurset egner seg godt til de som skal resertifisere eller ta eksamen for å bli sertifisert lekeplassinstruktør. Det vil bli mulighet for å ta eksamen påfølgende dag etter endt kurs.

Kurset gjennomføres over én dag fra kl 10.00-16.00 ved Scandic Ambassadeur Hotell i Drammen (merk at stedet er nytt og at prisen for overnatting er redusert).
Obs! Gjennomføres med forbehold om minimum 5 deltakere og gjelder både gjennomføring av kurs og eksamen.

NB! For de deltagere som skal opp til eksamen stilles det krav til praksis og relevant kompetanse. Etter gjennomført opplæring vil kandidatene gå opp til skriftlig og praktisk eksamen. Eksamen gjennomføres av tredjepart, Norsk Sertifisering AS,  som er akkreditert for personellsertifisering. De som skal ta eksamen må selv anskaffe siste utgave av NS1176, denne kjøpes fra Norsk Standard.

Priser
Medlem BPI 4400,-
Ikke medlem BPI 5400,-
Merk at du kan melde deg inn samtidig med påmeldingen.

Kursavgift, lunsj og kaffe er inkludert i prisen. Overnatting kan bestilles samtidig med påmelding og vi tilbyr gode priser via BPI.

Til deg som ønsker å avlegge eksamen:

For å søke om sertifisering / resertifisering kan du enten sende påmelding direkte til info@norsksertifisering.no eller logge deg på mittsertifikat.no med Vipps, som er en enkel og sikker metode. Du må velge dato for eksamen i søknadskjema. Når du logger deg inn, følg instruksene, ved å velge «SertifiseringResertifisering» og riktig søknadskjema (LEK). Bruk en oppdatert nettleser, Chrome eller Edge. Vær oppmerksom på at IE (Internt Explorer) er utdatert og virker ikke optimalt med vårt system. Se krav ved sertifisering/resertifisering på Norsk sertifiserings hjemmeside. Alle som tar eksamen må ha tilgang til siste utgave av NS 1176. Det er ikke tillatt med elektroniske standarder på eksamen! Det gjennomføres både teoretisk og praktisk eksamen.

Gjennomføring av eksamen, nærmere detaljer kommer.

  • Skriftlig eksamen
  • Sondeeksamen (forklaring om bruk av sonder under inspeksjon)
  • Praktisk eksamen

Pris for eventuell eksamen kommer i tillegg. Les mer om eksamensrelaterte priser her .

onsdag 22. november
09:00

Kurset gjennomføres i løpet av en dag etterfulgt av eksamen. Vi legger opp til avslutning ca kl 15:00

Andre arrangementer

Grønt Nettverk samles i Bergen 5. juni 2024

Grønt nettverk samles til konferanse om uønskede arter og uteanlegg i Bergen 5. juni 2024. Velkommen - detaljert program og...

Inspektørkurs lekeplass

Introduksjonskurs lekeplassinspektør

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *