Hjem Kurs og konferanser - Bad Park og Idrett Lekeplassutstyr, introduksjonskurs
#6ED97D

Lekeplassutstyr, introduksjonskurs

Praktisk informasjon

Kurset holdes på Scandic Ambassadeur Hotell, Strømsø Torg 7, Drammen 20. og 21. november 2023. (Merk at stedet er nytt og at overnattingsprisen er redusert)

Ønsker du kompetanse for å bidra til lekeplasser som er så spennende som mulig og så trygge som nødvendig?

Gjennom introduksjonskurs lekeplassutstyr får du med deg aktuelle lover, forskrifter og standarder som gjelder for lekeplassutstyr og underlag. Kurset er særdeles nyttig for deg som planlegger, designer og utvikler lekeplasser, har ansvar for lekeplasser eller produserer lekeplassutstyr.

Introduksjonskurset består av følgende deler:

Introduksjonskurs lekeplassutstyr omfatter et teoretisk intensivkurs i alle deler av NS 1176, samt en innføring i aktuelle lover og forskrifter.

Kursdeltagere bør gjennomføre digitalt forkurs i forkant av introduksjonskurset. Dette gir av erfaring bedre utbytte av introduksjonskurset. Forkurset består av NS 1176 med teoridel og oppgaver. Du får tilgang ca. 14 dager før kursstart.

Priser
Medlem BPI: 6500,-
Ikke medlem BPI: 7600,-

Kursavgift, lunsj og kaffe er inkludert i prisen, i tillegg er det mulig å bestille overnatting til gunstige priser via oss.

Obs! For å bli lekeplassinspektør må inspektørkurs og eksamen gjennomføres og bestås. Dette vil også bli arrangert i 2023, ta kontakt ved spørsmål.
Gjennomført introduksjonskurs og relevant erfaring kvalifiserer til inspektørkurs. For de som ønsker å bli sertifisert inspektør, har man en påfølgende eksamen dagen etter endt instruktør- eller oppfrisknigskurs.

Man kvalifiserer seg til å bli Lekeplassutstyrsinspektør ved å ha relevante forkunnskaper; kurs/ teoretisk kunnskap gjennom og erfaring. Relevant erfaring innebærer 3 års erfaring i løpet av de siste 5 år, med minst 80 timers arbeid relatert til arbeid med lekeplassutstyr  det siste året. Det er kriteriet for å kunne ta eksamen, som må beståes for å bli sertifisert Lekeplassutstyrsinspektør.

Man kan delta på kurs uten å ta eksamen, men kursplasser for de som tar eksamen prioriteres. Søknad om å få ta eksamen må sendes Norsk Sertifisering i forkant, de godkjenner og står for gjennomføring av eksamen. Ved ønske om å bli sertifisert lekeplassinspektør, ta kontakt med oss for mer info.

 

mandag 20. november
08:30

Programmet varer til kl 16:00 inkludert en times lunsjpause

tirsdag 21. november
08:00

Dag 2 08:00-16:00 inkludert en times lunsjpause

Andre arrangementer

Inspektørkurs lekeplass

Introduksjonskurs lekeplassinspektør

Introduksjonskurs for lekeplasskontrollører

Vi avholder introduksjonskurs for lekeplasskontrollører 4. og 5. mars i Drammen – følg med for ytterligere detaljer om program og...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *