|

Oppfriskningskurs lekeplassinspektører

Kurset er tilpasset personell som har gjennomført introduksjonskurs (og/eller et inspektørkurs) og trenger en oppfriskning av sin kunnskap. Kurset tar for seg endringer som er gjort  i Norsk Standard 1176 etter 2017, samt en gjennomgang av de viktigste elementene i NS1176 serien.

Oppfriskningskurset egner seg godt til de som skal resertifisere eller ta eksamen for å bli sertifisert lekeplassinstruktør. Det vil bli mulighet for å ta eksamen påfølgende dag etter endt kurs.

Kurset gjennomføres over én dag fra kl 10.00-16.00 ved Norges Idrettshøgskole, Oslo.
Obs! Gjennomføres med forbehold om minimum 5 deltakere og gjelder både gjennomføring av kurs og eksamen.

NB! For de deltagere som skal opp til eksamen stilles det krav til praksis og relevant kompetanse. Etter gjennomført opplæring vil kandidatene gå opp til skriftlig og praktisk eksamen. Eksamen gjennomføres av tredjepart, Norsk Sertifisering AS,  som er akkreditert for personellsertifisering. De som skal ta eksamen må selv anskaffe siste utgave av NS1176, denne kjøpes fra Norsk Standard.

NB! Påmeldingsfrist: 13. mars!

Tid:

Mandag 27.mars kl. 10:00-16:00

Sted:

Norges idrettshøgskole.

Overnatting:

Eventuell overnatting må bestilles av den enkelte og er ikke inkludert i prisene.

Kurspriser:

Medlemmer BPI: kr 3.745,-
Ikke medlemmer; kr 5.000,-

Kursavgift, lunsj og kaffe er inkludert i prisen. Kostnader for kurskompendie og tilgang til digitalt forkurs kommer i tillegg og kan bestilles ved påmelding.

Pris for eventuell eksamen kommer i tillegg:  kr 5.500,- (i Oslo området). Les mer om eksamensrelaterte priser her .

Til deg som ønsker å avlegge eksamen:

For å søke om sertifisering / resertifisering kan du enten sende påmelding direkte til info@norsksertifisering.no eller logge deg på mittsertifikat.no med Vipps, som er en enkel og sikker metode. Du må velge dato for eksamen i søknadskjema. Når du logger deg inn, følg instruksene, ved å velge «SertifiseringResertifisering» og riktig søknadskjema (LEK). Bruk en oppdatert nettleser, Chrome eller Edge. Vær oppmerksom på at IE (Internt Explorer) er utdatert og virker ikke optimalt med vårt system. Se krav ved sertifisering/resertifisering på Norsk sertifiserings hjemmeside. Alle som tar eksamen må ha tilgang til siste utgave av NS 1176. Det er ikke tillatt med elektroniske standarder på eksamen! Det gjennomføres både teoretisk og praktisk eksamen.

Gjennomføring av eksamen, 28.mars:

  • Skriftlig eksamen
  • Sondeeksamen (forklaring om bruk av sonder under inspeksjon)
  • Praktisk eksamen

 

Del:

Kommende arrangementer

Ingen arrangement funnet!

Andre nyheter

Protokoll fra Landsmøtet 2023

Innkalling til landsmøte 2023

Velkommen til landsmøte 2023 Landsmøte 2023 avholdes ved Quality Hotel i Fredrikstad den 6.september kl. 15:15. Alle medlemmer er velkomne....

Bli med på studietur til Köln!

Bli med på verdens største møteplass for ditt nettverk! Se programmet for studietur til Köln og meld deg på her

...

Hold deg oppdatert

Ved å abonnere på nyhetsbrev fra BPI godkjenner du vår personvernerklæring. Du kan når som helst melde deg av.