|

Introduksjonskurs lekeplassutstyr

Ønsker du kompetanse for å bidra til lekeplasser som er så spennende som mulig og så trygge som nødvendig?

Gjennom introduksjonskurs lekeplassutstyr får du med deg aktuelle lover, forskrifter og standarder som gjelder for lekeplassutstyr og underlag. Kurset er særdeles nyttig for deg som planlegger, designer og utvikler lekeplasser, har ansvar for lekeplasser eller produserer lekeplassutstyr.

Introduksjonskurset består av følgende deler:

Introduksjonskurs lekeplassutstyr omfatter et teoretisk intensivkurs i alle deler av NS 1176, samt en innføring i aktuelle lover og forskrifter.

Kursdeltagere bør gjennomføre digitalt forkurs i forkant av introduksjonskurset. Dette gir av erfaring bedre utbytte av introduksjonskurset. Forkurset består av NS 1176 med teoridel og oppgaver. Du får tilgang ca. 14 dager før kursstart.

Tid og sted:

21.-22.mars 2023
Olav kyrres gt. 19, Stavanger

Påmeldingsfrist:

14.mars 2023

Pris

Medlem BPI: 6350,-
Ikke medlem BPI: 7500,-

Kursavgift, lunsj og kaffe er inkludert i prisen.

Eventuell overnatting og reise kommer i tillegg.

Dag 1:

08.30-16.00 inkludert 1 time lunsj

Dag 2:

08.00-16.00 inkludert 1 time lunsj (11.00-12.00)

Endringer i timeplan kan forekomme.

KLIKK HER FOR PÅMELDING

Obs! For å bli lekeplassinspektør må inspektørkurs og eksamen gjennomføres og bestås. Dette vil også bli arrangert i 2023, ta kontakt ved spørsmål.
Gjennomført introduksjonskurs og relevant erfaring kvalifiserer til inspektørkurs. For de som ønsker å bli sertifisert inspektør, har man en påfølgende eksamen dagen etter endt instruktør- eller oppfrisknigskurs.

Man kvalifiserer seg til å bli Lekeplassutstyrsinspektør ved å ha relevante forkunnskaper; kurs/ teoretisk kunnskap gjennom og erfaring. Relevant erfaring innebærer 3 års erfaring i løpet av de siste 5 år, med minst 80 timers arbeid relatert til arbeid med lekeplassutstyr  det siste året. Det er kriteriet for å kunne ta eksamen, som må beståes for å bli sertifisert Lekeplassutstyrsinspektør.

Man kan delta på kurs uten å ta eksamen, men kursplasser for de som tar eksamen prioriteres. Søknad om å få ta eksamen må sendes Norsk Sertifisering i forkant, de godkjenner og står for gjennomføring av eksamen. Ved ønske om å bli sertifisert lekeplassinspektør, ta kontakt med oss for mer info.

Del:

Kommende arrangementer

Ingen arrangement funnet!

Andre nyheter

Protokoll fra Landsmøtet 2023

Innkalling til landsmøte 2023

Velkommen til landsmøte 2023 Landsmøte 2023 avholdes ved Quality Hotel i Fredrikstad den 6.september kl. 15:15. Alle medlemmer er velkomne....

Bli med på studietur til Köln!

Bli med på verdens største møteplass for ditt nettverk! Se programmet for studietur til Köln og meld deg på her

...

Hold deg oppdatert

Ved å abonnere på nyhetsbrev fra BPI godkjenner du vår personvernerklæring. Du kan når som helst melde deg av.