Velkommen – gammel versjon2023-02-07T15:49:31+01:00

Landskonferansen 2023

Vi gleder oss til å ta imot våre medlemmer til årets store høydepunkt! Her finner du informasjon om konferansen, samt program og påmelding. Sett av datoene 5.-7.september, og gjør deg klar for et forrykende arrangement med mengder av faglig påfyll, nettverking, inspirasjon og aktivitet!

Og du, early bird pris og 3for2 tilbud på konferansebillett ligger nå ute i en begrenset periode.

 

Grønt Nettverk 2023

Vi gleder oss til å samle park- og grøntfaglig nettverk på tvers av kommuner, til Grønt nettverk 2023 på Hamar den 6. og 7.juni. Det blir spennende foredrag, inspirerende og lærerike befaringer, og ikke minst rikelig med tid til oppdatering fra medlemskommunene, nettverking og diskusjon. Sett av datoene!

Her  kan du lese mer om arrangementet, se programmet og meld deg på fra 13.mars.

Nettsiden til Grønt Nettverk.

Til minne om Øyvin Vestre

Det er med sorg vi den 23.02 mottok budskap om Øyvin Vestres bortgang.

Øyvin Vestre var en av initiativtakerne til etableringen av Norsk Lekeplassforum, som i dag er en del av Bad, park og idrett.

Vestre sin hjertesak var sikkerhet på lekeplasser. Han har gjennom sin mangeårige og utrettelige innsats bidratt til å systematisere og øke kunnskapen om både bygging av lekeplasser og barns lek.

Vestre var i mange år kursholder på kurs om sikkerhet på lekeplasser og i inspektørutdanningen, først i Norsk Lekeplassforum og senere for Bad, park og idrett. Vestre var opptatt av kunnskapsbasert sikkerhet på lekeplasser, og ett av hans hjertebarn var behovet for nasjonalt system for registrering av ulykker og statistikk over disse. Han var helt sentral da den første standarden for sikkerhet på lekeplasser kom på plass i Europa og man i Norge skulle oversette denne til norsk og tilpasse den norske forhold.

Vestre var svært opptatt av forskjellen på objektiv og subjektiv sikkerhet. Så spennende som mulig og så trygt som nødvending var hans mantra. Vestre reiste land og strand rundt der han holdt både kurs og foredrag. Vestre var også på studiereiser i inn- og utland, og holdt villig inspirasjonsforedrag for oss andre i ettertid. Vestre var engasjerende og spennende å lytte til, viste alltid et stort antall bilder og kunne øse av sin enorme kunnskap i time etter time.

Vi er takknemlige for alt han har bidratt med og vil ta med oss det han har lært oss videre i minne om ham – øverst stør «Så spennende som mulig og så trygt som nødvending».

Fagkonferansen Badeteknisk 2023

Illustrasjon badeteknisk bransjeforum, Hamar, mars 2023Dagene 15.-17. mars 2023 er det igjen duket for bade- og svømmeanleggs-bransjen største og viktigste samling – fagkonferansen «Badeteknisk 2023» med utstilling. Dagen forut – 14. mars – blir det som tidligere år også denne gangen studietur til en rekke spennende anlegg i Innlandet.

Påmeldingsfrist 1.mars! Du finner fullt program og påmeldingsmuligheter på denne lenken:

Badeteknisk – Bransjeforum for bade- og svømmeanlegg

 

Du kan også lese fagtidsskriftet Badeteknisk Forum digitalt på denne lenken:

Badeteknisk Forum – Fagtidsskrift for prosjektering, bygging, drift og vedlikehold av svømmebasseng

Gå til toppen