Om FAGUS Rådgivning

Om FAGUS Rådgivning

FAGUS Rådgivning er den eneste rådgivningstjenesten i Norge som dekker alle fagområder innenfor grøntanleggsektorens aktiviteter. Gjennom et abonnement i FAGUS Rådgivning finner man svar på det meste enkelt og rimelig. Et abonnement i FAGUS Rådgivning gir kunnskap og kompetanse til viktige avklaringer uten tids- og kostnadskrevende konsultasjonsoppdrag. Tjenesten har som mål å være brukervennlig, nettverksbyggende og en sikker kilde til relevant og aktuell kunnskap.  Vi tilbyr følgende abonnement tilpasset ulike roller og organisering i sektoren:

  • FAGUS Virksomhet

Eies av virksomheten som herunder tegner valgfritt antall personer som skal ha tilgang som brukere. Registrerte brukere har tilgang til rådgivningen, tidligere stilte spørsmål med svar, alle FAGUS Fakta og FAGUS publikasjoner. Virksomheten får i tillegg redusert pris på FAGUS arrangementer for så mange personer som abonnementet har brukere. *Priser styres av antall brukere i henhold til tabellen nedenfor:

Antall brukere Pris per år
1 bruker 4900 kr
2-3 brukere 6900 kr
4-5 brukere 8900 kr
6-9 brukere 11 900 kr
10-15 brukere 14 900 kr
Ubegrenset antall brukere 24 000 kr

FAGUS Student

Kostnadsfritt abonnement for inntil tre år. Abonnementet gir ikke tilgang til å stille spørsmål til rådgivere, i øvrig tilgang til alle publikasjoner og redusert pris på FAGUS arrangementer. Studenter som ønsker tilgang til denne tjenesten må ta personlig kontakt med FAGUS på raadgivning@fagus.no. Studiebevis må vedlegges.

Les mer her