Hjem Kurs og konferanser Studietur: Idrett, nærmiljøanlegg og bad – Köln messa

Studietur: Idrett, nærmiljøanlegg og bad – Köln messa

Studieturen er i utgangspunkt fulltegnet – men send oss gjerne en mail hvis du ønsker å bli med så skal vi se hva vi kan få til! badparkogidrett@nih.no

Se vedlegg for program og info: Program Studietur Köln 2019

 Se film om studieturen her!

 

Foreløpig informasjon om befaringene finner du her (det kan forekomme endringer i programmet):

Nærmiljøanløegg – idrett:

Neuland Park i Leverkusen ved floden Rhein – en plass som har gjennomgått en forvandling fra å være et forurenset avfallsdeponi til å bli en velbesøkt park av lokale og turister. Parken inneholder blant annet følgende aktivitetsarenaer: boule, parkour, inlinesbane, minigolf og lekeplasser. i tillegg holder en kajakk-klubben VKL til her.

Les mer her (kun på tysk)

Guide: Armin Kühler

 

 

Klingentrail mountainbikepark i Solingen med en sammenlagt lengde på 1536 og høydeforskjell på 82 høydemeter. Det finnes fire forskjellige baner med ulike typer av vanskelighetsgrader – for nybegynnere eller erfarne syklister. Med initiativ fra kommunen ble Klingentrail oppstartet og i dag er sykkelparken et flott sportstilbud for nærområdet. Klingentrail driftes av kommunen og sykkelklubben Velo Solingen.

Les mer her (kun på tysk)

Guide: Kira Schön

Foto: S.ALEXIS/CREATIVE COMMONS

Turistattraksjonen og kunstverket “Tiger & Turtle – Magic Mountain” i Duisburg. Tiger & Turtle er en trapp som er utformet som en berg-og-dalbane.

Se film her

Les mer her

 

Befaringer – BAD:

Lentpark, Köln var vinner av IAKS bronsjepris i 2013. Omvisning med teknisk sjef. Dette er et anlegg somkombinerer is. og svømmehall, og varmen som genereres fra å lage is, brukes bl.a. tiloppvarming av vannet i badeanlegget.

Foto: Kölnbäder

Hjemmeside (tysk)

 

Lippe Bad, Lünen er verdens første bade- og svømmeanlegg med passivhusstandard. Det ble åpnet i 2011, og anlegget kombinerer en energieffektiv bygningskropp med lavenergi utstyr, lagring av overskuddsenergi, og produksjon av energi gjennom bl.a solcellepanel. Vi får presentert oppdatert statistikk.

Foto: Hans Jürgen Landes

Hjemmeside (tysk)

 

Sport und Erlebnisbad Wananas, Herne ble åpnet i desember 2016. Byggeperioden var på to år. Badet erstatter et eldre bad som brant ned i 2011. Det er ett av få nye bade- og svømmeanlegg i denne regionen, og bygget har en karakteristisk glassfasade opp mot 18 meter høy. Fokus i anlegget er å maksimalisere funksjonaliteten, og vektlegge brukervennlighet

Foto: Christopher Arnoldi, Altrich

Hjemmeside (tysk)

 

 

 

 

Dato

nov 05 - 07 2019
Utløpt

Tid

08:00 - 17:00

Kostnad

Se påmelding
Kategori
QR-kode

Legg igjen en kommentar

Gå til toppen