Hjem Kurs og konferanser Lekeplassutstyr – Inspektørkurs

Lekeplassutstyr – Inspektørkurs

Søknadsskjema for å bli sertifisert Lekeplassutstyrsinepektør og kunne avlegge eksamen: Søknadsskjema_Lekeplassutstyrsinspektør 2020

Skjema sendes på mail til Norsk Sertifisering v/Frode Ervik Pettersen

Tjenestebeskrivelse for sertifiserte Lekeplassutstyrsinspektører: IV_193_Tjenestebeskrivelse_Sertifisering_av_lekeplassutstyrsinspektoerer

 

Trinn 1 – Nettkurs omfatter et teoretisk kurs som gjennomføres på nett i alle deler av NS 1176 samt en innføring i aktuelle lover og forskrifter. Hvert kapittel av kurset består av en teoridel, samt oppgaver.

Trinn 2 – Lekeplassutstyr – en innføring omfatter et teoretisk intensivkurs i alle deler av NS 1176 samt en innføring i aktuelle lover og forskrifter. Trinn 2 foregår over to dager, og baserer seg på det som tidligere het Fagkurset.

Trinn 2 har som formål å gi en forståelse av de normative kravene gitt i standard og forskrift. Trinn 2 gir også en innføring i relevante lover og forskrifter.

Trinn 3 – Lekeplassutstyr – Inspektør varer i to dager og er spesifikt rettet mot de som ønsker å bli sertifiserte som Lekeplassutstyrsinspektører, eller de som jobber med inspeksjon på lekeplassen – men som ikke ønsker å bli sertifiserte.

Trinn 3 baserer seg på både teori og praksis. Det blir både regneoppgaver, befaring av lekeplassutstyr, og grundig opplæring i sondebruk. Noe av undervisningen foregår ute på lekeplass, så klær etter vær!

Eksamen for de som ønsker å bli sertifiserte lekeplassutstyrsinspektører. Det gjennomføres både teoretisk og praktisk eksamen.

 

Priser:

Kurs: medlemmer BPI: 12.250,- Ikke medlemmer; 14.250,-

Pris for eventuelt eksamen kommer i tillegg: Exakt pris kommer etterhvert (pris fra 2019 var  7.465,-)

 

Dato

mar 02 - 06 2020
Utløpt

Tid

08:30 - 16:00

Kostnad

Se påmelding

Sted

Scandic Ambassadeur, Drammen
Strømsø Torg 7, Drammen

Arrangør

BAD, PARK OG IDRETT
Telefon
950 21 472
E-post
badparkogidrett@nih.no
Nettsted
http://www.badparkogidrett.no
QR-kode

Legg igjen en kommentar

Gå til toppen