Hjem Kurs og konferanser Introduksjonskurs lekeplassutstyr

Introduksjonskurs lekeplassutstyr

Ønsker du kompetanse for å bidra til lekeplasser som er så spennende som mulig og så trygge som nødvendig?

Du får med deg aktuelle lover, forskrifter og standarder som gjelder for lekeplassutstyr og underlag. Kurset er særdeles nyttig for deg som planlegger, designer og utvikler lekeplasser, har ansvar for lekeplasser eller produserer lekeplassutstyr.

Kurset består av følgende deler:

Trinn 1 – Nettkurs omfatter alle deler av NS 1176 samt en innføring i aktuelle lover og forskrifter. Hvert kapittel består av en teoridel samt oppgaver. Du får tilgang til nettkurset noen dager før trinn 2.

Trinn 2 – Digitalt kurs i Lekeplassutstyr omfatter et teoretisk intensivkurs i alle deler av NS 1176 samt en innføring i aktuelle lover og forskrifter.

 •   Hvordan tilrettelegge for lek og moro i trygge omgivelser? 
 •   Har du kontroll på lover og standarder som gjelder på din lekeplass/skolegård?

Kurslærer:

Ole-Christian Wiig er leder og utvikler av lekeplasskursene. Han er utdannet anleggsgartnertekniker og har arbeidet i kommunal og privat sektor. Interessen for fagområdet «sikkerhet på lekeplassen» ble for alvor vekket i 1996 og siden den gang har han vært en av pådriverne i sikkerhetsarbeidet for lekeplasser i Norge. Ole-Christian er daglig leder i Lekeplassinspektøren AS, FAGUS rådgiver, fagrådgiver for Standard Norge og medlem i programkomiteen i Norsk Sertifisering.

 

Mer info om gjennomføring og priser kommer, (avhenger om det blir digitalt eller fysisk oppmøte)

 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

nov 29 - 30 2021

Tid

09:00 - 16:00

Kostnad

Se påmelding
Kategori
QR-kode

Legg igjen en kommentar

Gå til toppen