Hjem Kurs og konferanser Intensivt oppfriskningskurs – Lekeplassutstyr

Intensivt oppfriskningskurs – Lekeplassutstyr

Kurset er ment for de som har gjennomført introduksjonskurs (og/eller et inspektørkurs) og trenger en oppfriskning av sin kunnskap. Kurset tar for seg endringer som er gjort  i Norsk Standard 1176 etter 2017, samt en gjennomgang av de viktigste elementene i NS1176 serien.

Oppfriskningskurset egner seg godt til de som skal resertifisere eller ta eksamen for å bli sertifisert lekeplassinstruktør. Det vil bli mulighet for å ta eksamen påfølgende dag etter endt kurs.

Kurset gjennomføres over en dag fra kl 0830-1530 i Drammen. NB! Gjennomføres med forbehold om antall deltakere og gjeldende restriksjoner som følge av pandemien og smittevernhensyn. Forbeholdet om endringer gjelder både gjennomføring av kurs og eksamen. Dersom kurs og eksamen må avholdes digitalt eller det blir endring av tidspunkt, vil det bli gitt beskjed om dette.

NB! For de deltagere som skal opp til eksamen stilles det krav til praksis og relevant kompetanse. Etter gjennomført opplæring vil kandidatene gå opp til skriftlig og praktisk eksamen. Eksamen gjennomføres av tredjepart, Norsk Sertifisering AS,  som er akkreditert for personell sertifisering.» De som skal ta eksamen MÅ selv anskaffe siste utgave av NS1176, denne kjøpes fra Norsk Standard.

NB! Påmeldingsfrist: 01. november!

Sted:

Idrettens Hus, Drammen – Schwartz gate 6.

Overnatting og priser:

Overnatting til de som skal ta eksamen dagen etter kurset, må bestilles på egenhånd. Bruk denne koden for å få rabattert pris på Clarion Hotel Tollboden: 1026GR014469 (Koden er gjeldene frem til 28.10.21).

Kurspris:
Medlemmer BPI: kr 3.250,-
Ikke medlemmer; kr 3.800,-

Pris for eventuell eksamen kommer i tillegg:  kr 5.500,- (i Oslo området), kr 6.500,- (utenfor Oslo). Les mer om eksamensrelaterte priser her .

Til deg som ønsker å avlegge eksamen:

For å søke om sertifisering / resertifisering kan du enten sende påmelding direkte til info@norsksertifisering.no eller logge deg på mittsertifikat.no med Vipps, som er enkel og sikker metode. Du må velge dato for eksamen i søknadskjema. Når du logger deg inn, følg instruksene, ved å velge «Sertifisering/ Resertifisering» og riktig søknadskjema (LEK). Bruk en oppdatert nettleser, Chrome eller Edge. Vær oppmerksom på at IE (Internt Explorer) er utdatert og virker ikke optimalt med vårt system. Se krav ved sertifisering/resertifisering på Norsk sertifiserings hjemmeside. Alle som tar eksamen må ha tilgang til siste utgave av NS 1176. Det er ikke tillatt med elektroniske standarder på eksamen! Det gjennomføres både teoretisk og praktisk eksamen.

Gjennomføring av eksamen, 12.november:

 • Skriftlig eksamen
 • Sondeeksamen (forklaring om bruk av sonder under inspeksjon)
 • Praktisk eksamen 

08.30-16.00 inkludert 1 time lunsj (11.00-12.00).

Endringer i timeplan kan forekomme.

 

Vi er avhengige av et visst antall påmeldte for å kunne gjennomføre kurset

 

 

Dato

nov 11 2021
Utløpt

Tid

08:30 - 15:30

Arrangør

BAD, PARK OG IDRETT
Telefon
950 21 472
E-post
badparkogidrett@nih.no
Nettsted
http://www.badparkogidrett.no

Foredragsholder

 • Ole Christian Wiig
  Ole Christian Wiig

  Ole-Christian Wiig er leder og utvikler av lekeplasskursene. Han er utdannet anleggsgartnertekniker og har arbeidet i kommunal og privat sektor. Interessen for fagområdet «sikkerhet på lekeplassen» ble for alvor vekket i 1996 og siden den gang har han vært en av pådriverne i sikkerhetsarbeidet for lekeplasser i Norge. Ole-Christian er daglig leder i Lekeplassinspektøren AS, FAGUS rådgiver, fagrådgiver for Standard Norge og medlem i programkomiteen i Norsk Sertifisering.

QR-kode

En kommentar

 1. Anna Svihus 16. juni 2021 kl 07:49

  Jeg har logget meg på mittsertifikat.no med Vipps. Jeg har logget meg inn, fulgte instruksene, valgte «Resertifisering» , med det ikke er mulig å velge dato for eksamen i søknadskjema.

  Kan kurset og eksamen organiseres i Stavanger området?

Legg igjen en kommentar

Gå til toppen