Hjem Kurs og konferanser Intensivt oppfriskningskurs – Lekeplassutstyr

Intensivt oppfriskningskurs – Lekeplassutstyr

Kurset er ment for de som har gjennomført introduksjonskurs (og/eller et inspektørkurs) og trenger en oppfriskning av sin kunnskap. Kurset tar for seg endringer som er gjort  i Norsk Standard 1176 etter 2017, samt en gjennomgang av de viktigste elementene i NS1176 serien.

Oppfriskningskurset egner seg godt til de som skal resertifisere eller ta eksamen for å bli sertifisert lekeplassinstruktør. Det vil bli mulighet for å ta eksamen påfølgende dag etter endt kurs.

Kurset gjennomføres over en dag fra kl 0830-1530 i Lysaker, Bærum. NB! Gjennomføres med forbehold om antall deltakere og gjeldende restriksjoner som følge av pandemien og smittevernhensyn. Forbeholdet om endringer gjelder både gjennomføring av kurs og eksamen. Dersom kurs og eksamen må avholdes digitalt eller det blir endring av tidspunkt, vil det bli gitt beskjed om dette.

NB! For de deltagere som skal opp til eksamen stilles det krav til praksis og relevant kompetanse. Etter gjennomført opplæring vil kandidatene gå opp til skriftlig og praktisk eksamen. Eksamen gjennomføres av tredjepart, Norsk Sertifisering AS,  som er akkreditert for personell sertifisering.» De som skal ta eksamen MÅ selv anskaffe siste utgave av NS1176, denne kjøpes fra Norsk Standard.

NB! Påmeldingsfrist: 07. februar!

Sted:

Radisson Blu Park Hotel, Lysaker/Oslo.

Overnatting og priser:

Overnatting til de som skal ta eksamen dagen etter kurset, må bestilles på egenhånd. Ved å bestille rom på Radisson Blu Park Hotel, får man følgende priser:
Dobbeltrom for 1 person: kr. 1095,-
Dobbeltrom for 2 personer: kr. 1195,-

Bestilling av overnatting gjøres ved å klikke her. Bruk bookingsnummer MB123365 før 01. februar for å få rabatterte priser.

Kurspris:
Medlemmer BPI: kr 3.500,-
Ikke medlemmer; kr 4.750,-

Kostnader for kurskompendie og tilgang til digitalt forkurs kommer i tillegg og kan bestilles ved påmelding.

Pris for eventuell eksamen kommer i tillegg:  kr 5.500,- (i Oslo området), kr 6.500,- (utenfor Oslo). Les mer om eksamensrelaterte priser her .

Til deg som ønsker å avlegge eksamen:

For å søke om sertifisering / resertifisering kan du enten sende påmelding direkte til info@norsksertifisering.no eller logge deg på mittsertifikat.no med Vipps, som er enkel og sikker metode. Du må velge dato for eksamen i søknadskjema. Når du logger deg inn, følg instruksene, ved å velge «Sertifisering/ Resertifisering» og riktig søknadskjema (LEK). Bruk en oppdatert nettleser, Chrome eller Edge. Vær oppmerksom på at IE (Internt Explorer) er utdatert og virker ikke optimalt med vårt system. Se krav ved sertifisering/resertifisering på Norsk sertifiserings hjemmeside. Alle som tar eksamen må ha tilgang til siste utgave av NS 1176. Det er ikke tillatt med elektroniske standarder på eksamen! Det gjennomføres både teoretisk og praktisk eksamen.

Gjennomføring av eksamen, 18.februar:

  • Skriftlig eksamen
  • Sondeeksamen (forklaring om bruk av sonder under inspeksjon)
  • Praktisk eksamen 

08.30-15.30 inkludert 1 time lunsj (11.00-12.00).

Endringer i timeplan kan forekomme.

 

 

Dato

feb 17 2022
Utløpt

Tid

08:30 - 15:30

Arrangør

BAD, PARK OG IDRETT
Telefon
950 21 472
E-post
badparkogidrett@nih.no
Nettsted
http://www.badparkogidrett.no
QR-kode

Legg igjen en kommentar

Gå til toppen