Hjem Kurs og konferanser Inspektørkurs – Lekeplassutstyr + Eksamen

Inspektørkurs – Lekeplassutstyr + Eksamen

Ønsker du å sørge for gode og trygge lekeplasser? Da er kanskje lekeplassinspektørsyrket noe for deg!

Som lekeplassinspektør får du en meningsfull jobb som medfører en stor grad av selvstendighet, men også et stort samfunnsansvar. En lekeplassinspektør kontrollerer lekeplassutstyr og underlag –  Du kan lese mer om hva dette innebærer her: Tjenestebeskrivelse NB! For å bli sertifisert inspektør må du avlegge eksamen – du kan lese mer om dette lenger ned.

Gjennomføring
Kurset går over 4 dager:  14.- 15. og 16.- 17. mars (hvis du er sertifisert lekeplassinspektør kan du velge å delta på kun de 2 siste dagene) + eventuelt eksamen. NB! Dersom du skal delta alle 4 dager, må du melde deg på det digitale introduksjonskurset ved å klikke her.

Påmeldingsfrist: 1. mars

Kurset består av følgende deler:

Trinn 1 – Forkurs omfatter alle deler av NS 1176 samt en innføring i aktuelle lover og forskrifter. Hvert kapittel består av en teoridel samt oppgaver. Du får tilgang til forkurset noen dager før trinn 2.

Trinn 2 – Digitalt introkurs i Lekeplassutstyr (dag 1-2), 14. -15. mars
omfatter et teoretisk intensivkurs i alle deler av NS 1176 samt en innføring i aktuelle lover og forskrifter.
NB! Påmelding til digitalt introduksjonskurs gjøres ved å klikke her.

Trinn 3 – Lekeplassutstyr Inspektør (dag 3-4) 16. -17. mars
er rettet mot deg som ønsker å jobbe som lekeplassinspektør. Kurset er tilpasset slik at det passer deg som ønsker å bli sertifisert inspektør eller deg som ikke ønsker å ta eksamen for å bli sertifisert. Sammen ser vi på filmer fra inspeksjoner av lekeplasser, går igjennom typsike feil og mangler på lekeplasser i tillegg til gjennomgang av regneoppgaver og sondebruk.

Teoretisk eksamen: 18. mars

Sted:
Clarion Collection Hotel Tollboden
Adresse: Tollbugata 43, 3044 Drammen

Overnatting:
For de som trenger overnatting er det bare å ta direkte kontakt med hotellet på mail cc.tollboden@choice.no eller telefon +47 32 80 51 90 og oppgi kode 1026GR015065.
NB! Kostnader for overnatting kommer i tillegg til kurspris – pris på rom per natt: kr. 1186,-.

Priser:
Kurspris med deltakelse på digitalt introduksjonskurs 14.-15. mars:
Medlemmer BPI: kr 5.000,-
Ikke medlemmer; kr 6.500,-

Kurspris uten deltakelse på digitalt introduksjonskurs:
Medlemmer BPI: kr 6.500,-
Ikke medlemmer; kr 7.500,-

Kostnader for kurskompendie og tilgang til digitalt forkurs kommer i tillegg og kan bestilles ved påmelding. Dersom du har deltatt på digitalt introduksjonskurs i forkant, er dette inkludert i prisen.

Pris for eventuell eksamen kommer i tillegg:  kr 5.500,- (i Oslo området), kr 6.500,- (utenfor Oslo). Les mer om eksamensrelaterte priser her .

Til deg som ønsker å avlegge eksamen:
For å søke om sertifisering / resertifisering må du logge deg på mittsertifikat.no med Vipps, som er enkel og sikker metode. Du må velge dato for eksamen i søknadskjema. Når du logger deg inn, følg instruksene, ved å velge «Sertifisering/ Resertifisering» og riktig søknadskjema (LEK). Bruk en oppdatert nettleser, Chrome eller Edge. Vær oppmerksom på at IE (Internt Explorer) er utdatert og virker ikke optimalt med vårt system. Se krav ved sertifisering/resertifisering på Norsk sertifiserings hjemmeside. Alle som tar eksamen må ha tilgang til siste utgave av NS 1176. Det er ikke tillatt med elektroniske standarder på eksamen! Det gjennomføres både teoretisk og praktisk eksamen.

Gjennomføring av eksamen, 18.mars:

  • Skriftlig eksamen
  • Sondeeksamen (forklaring om bruk av sonder under inspeksjon)
  • Praktisk eksamen 

Dag 1 og 2:
08.30- 14.30 inkludert 1 time lunsj (11.00-12.00). Selvstudium 2 timer/dag – fleksibelt tidsrom med muligheter for å stille spørsmål til kurslærer mellom kl 14.30-16.00.

Dag 3 og 4:
Oppstart 08.30 og avslutter kl. 15.00, inkludert befaring på lekeplass og lunsjpauser.

Endringer i timeplan kan forekomme.

 

 

Dato

mar 16 - 17 2022
Utløpt

Tid

08:30

Arrangør

BAD, PARK OG IDRETT
Telefon
950 21 472
E-post
badparkogidrett@nih.no
Nettsted
http://www.badparkogidrett.no
QR-kode

Legg igjen en kommentar

Gå til toppen