Hjem Kurs og konferanser Digitalt: Introduksjonskurs lekeplassutstyr

Digitalt: Introduksjonskurs lekeplassutstyr

Ønsker du kompetanse for å bidra til lekeplasser som er så spennende som mulig og så trygge som nødvendig?

Du får med deg aktuelle lover, forskrifter og standarder som gjelder for lekeplassutstyr og underlag. Kurset er særdeles nyttig for deg som planlegger, designer og utvikler lekeplasser, har ansvar for lekeplasser eller produserer lekeplassutstyr.

Påmeldingsfrist: 1. mars

  •   Hvordan tilrettelegge for lek og moro i trygge omgivelser? 
  •   Har du kontroll på lover og standarder som gjelder på din lekeplass/skolegård?

Kurset består av følgende deler:

Trinn 1 – Nettkurs omfatter alle deler av NS 1176 samt en innføring i aktuelle lover og forskrifter. Hvert kapittel består av en teoridel samt oppgaver. Du får tilgang til nettkurset noen dager før trinn 2.

Trinn 2 – Digitalt kurs i Lekeplassutstyr omfatter et teoretisk intensivkurs i alle deler av NS 1176 samt en innføring i aktuelle lover og forskrifter.

Kurslærer:

Ole-Christian Wiig er leder og utvikler av lekeplasskursene. Han er utdannet anleggsgartnertekniker og har arbeidet i kommunal og privat sektor. Interessen for fagområdet «sikkerhet på lekeplassen» ble for alvor vekket i 1996 og siden den gang har han vært en av pådriverne i sikkerhetsarbeidet for lekeplasser i Norge. Ole-Christian er daglig leder i Lekeplassinspektøren AS, FAGUS rådgiver, fagrådgiver for Standard Norge og medlem i programkomiteen i Norsk Sertifisering.

Sted:

Digitalt – link blir sendt noen dager før kurset starter.

Timeplan:

08.30- 14.30 inkludert 1 time lunsj (11.00-12.00). Selvstudium 2 timer/dag – fleksibelt tidsrom men muligheter for å stille spørsmål til kurslærer fra kl 14.30-16.00.

Priser:

Medlemmer BPI: 5.000,-

Ikke medlemmer: 6.200,-

Dato

mar 09 - 10 2021
Utløpt

Tid

08:30 - 14:30

Kostnad

Se påmelding
Kategori
QR-kode

Legg igjen en kommentar

Gå til toppen